datum:datum:
oblast:oblast:

Hotel IBERIA *** Opava

Hotel IBERIA ***
Hotel IBERIA *** Hotel IBERIA *** Hotel IBERIA ***

Adresa:

Pekařská 11

746 01 Opava

E-mail: info@hoteliberia.cz

Telefon: 553776701

Mobil: 553776701

Web: www.hoteliberia.cz

Jídelní lístek ke stažení
Provozní doba:
PO:
11:00 - 22:00
ÚT:
11:00 - 22:00
ST:
11:00 - 22:00
ČT:
11:00 - 22:00
PÁ:
11:00 - 23:00
SO:
11:00 - 23:00
NE:
11:00 - 21:00
« dnes
Sobota 22.7.2017
 
400 g Mísa z čerstvé zeleniny s jogurtovým dresingem
65 Kč
 
400 g Dušená zeleninová směs s holandskou omáčkou
80 Kč
Neděle 23.7.2017
 
400 g Mísa z čerstvé zeleniny s jogurtovým dresingem
65 Kč
 
400 g Dušená zeleninová směs s holandskou omáčkou
80 Kč
Pondělí 24.7.2017
Polévka 0,22 l Slepičí vývar s masem a nudlemi
14 Kč
1.
Menu I. 150 g Staročeská vepřová krkovička s dušeným červeným zelím a houskovými knedlíky
89 Kč
2.
Menu II. 150 g Plněná kuřecí roláda s bramborovou kaší a míchaným zeleninovým salátem
89 Kč
3.
Menu III. 200 g Smažené žampióny s vařenými brambory a tatarskou omáčkou
89 Kč
 
400 g Mísa z čerstvé zeleniny s jogurtovým dresingem
65 Kč
 
400 g Dušená zeleninová směs s holandskou omáčkou
80 Kč
Úterý 25.7.2017
Polévka 0,22 l Podkrkonošské kyselo
14 Kč
1.
Menu I. 150 g Hovězí kostky dušené na pepři s vařenými brambory
90 Kč
2.
Menu II. 240 g Kuře a la Bažant s bramborovými knedlíky
89 Kč
3.
Menu III. 400 g Pikantní mexické fazole s klobásou, paprikou a kukuřicí, chléb
89 Kč
 
400 g Mísa z čerstvé zeleniny s jogurtovým dresingem
65 Kč
 
400 g Dušená zeleninová směs s holandskou omáčkou
80 Kč
Středa 26.7.2017
Polévka 0,22 l Zeleninová jemná
14 Kč
1.
Menu I. 150 g Kuřecí prsíčka na roštu se zeleninovým ragú s brambory pečenými ve slupce
90 Kč
2.
Menu II. 120 g Bratislavská vepřová plec s houskovými knedlíky
89 Kč
3.
Menu III. 200 g Kuřecí jatýrka na tymiánu s šafránovým kuskusem
89 Kč
 
400 g Mísa z čerstvé zeleniny s jogurtovým dresingem
65 Kč
 
400 g Dušená zeleninová směs s holandskou omáčkou
80 Kč
Čtvrtek 27.7.2017
Polévka 0,22 l Boršč
14 Kč
1.
Menu I. 120g Azu po tatarsku s dušenou rýží
3.
Menu II. 150 g Masové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
89 Kč
4.
Menu III. 200 g Lilek zapečený s rajčaty a sýrem s vařenými brambory
89 Kč
 
400 g Mísa z čerstvé zeleniny s jogurtovým dresingem
65 Kč
 
400 g Dušená zeleninová směs s holandskou omáčkou
80 Kč
Pátek 28.7.2017
Polévka 0,22 l Zelná polévka Bong-Seng
14 Kč
1.
Menu I. 120 g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží
90 Kč
2.
Menu II. 150 g Filé z mořské tresky s rajčaty, slaninou a pórkem zapečené sýrem s vařenými brambory
90 Kč
3.
Menu III. 180 g Bramborové šišky plněné mákem přelité máslem a sypané cukrem 89 Kč
 
400 g Mísa z čerstvé zeleniny s jogurtovým dresingem
65 Kč
 
400 g Dušená zeleninová směs s holandskou omáčkou
80 Kč